Kroophold og kroferie i Sønderjylland

Her på siden finder du en masse kroer i Sønderjylland. De fleste af kroerne i Sønderjylland tilbyder kroophold og kroferie i Sønderjylland, så tag et kig ned over listen og se, om ikke der er en sønderjysk kro, der frister. Klik på kroerne i Sønderjylland for at læse mere, se kroens placering i Sønderjylland, og finde kroens kontaktoplysninger.
 

Kroophold & Kroferie
Søg billige tilbud på kroophold i Danmark og Tyskland
Weekendophold
- små ferier med store oplevelser! Billige weekendophold på hotel.
Afbudsrejser
Find gode tilbud på afbudsrejser til de mest populære rejsemål.
Kroferie & Kroophold på Agerskov Kro og Hotel
Hovedgaden 3-5, 6534 Agerskov
Agerskov Kro & Hotel kan i dag tilbyde 38 værelser, heraf 35 røgfrie. 21 af værelserne er store lækre familieværelser med plads til 4 personer. Gå en runde gennem Agerskov Kros stuer og se de mange gamle billeder, malerier og prydelser fra en svunden tid.
Kroferie & Kroophold på Ballebro Færgekro
Færgevej 5, Blans, 6400 Sønderborg
Kroen er stedet, hvor historien mødes med den skønne natur lige uden for vinduerne og er et smukt udflugtssted værdigt.
Kroferie & Kroophold på Ballum Slusekro
Ballum sluse 1, 6261 Bredebro
Vær helt din egen, midt i Marsken. Langt fra gadelys og motorstøj, men stadig blot 5 km. fra bowling center, Badeland og mange andre spændende aktiviteter.
Kroferie & Kroophold på Bov Kro
Hærvejen 25, 6330 Padborg
Vi og vores personale byder Dem velkommen til Bov Kro. Vi skal gøre vores bedste for at De får et behageligt ophold på Danmarks 5. ældeste Kgl. Privilegerede Kro.
Kroferie & Kroophold på Bovrup Gæstgivergård
Bovrup Storegade 14, Bovrup, 6200 Aabenraa
Bovrup Gæstgivergård er en kongelig priviligeret landsbykro opført i året 1795, og genopført i 1920 efter en brand i 1919.
Kroferie & Kroophold på Christies Sdr. Hostrup Kro
Sdr. Hostrup Østergade 21, 6200 Aabenraa
På Christie's Sdr. Hostrup Kro i Sønderjylland starter gourmetoplevelsen i kroens urtehave, der er en af Danmarks største og smukkeste. Her fremelskes grøntsager, urter og frugter og røgovnen tryller røget laks, kammuslinger og andre delikatesser frem. De kulinariske forventninger pirres yderligere i vinkælderen, hvor kyndige fagfolk deler gavmildt ud af deres viden.
Kroferie & Kroophold på Den Gamle Kro
Brogade 10, 6261 Bredebro
Den Gamle Kro er en hyggelig kro med smuk beliggenhed ved Brede Å. Her er en stor dejlig have, familie værelser, kursus lokaler og selskabs lokaler.
Kroferie & Kroophold på Den Gamle Grænsekro
Koldingvej 51, 6070 Christiansfeld
I de naturskønne, landlige omgivelser mellem Kolding og Christiansfeld, ligger Den Gamle Grænsekro.
Kroferie & Kroophold på Den Gamle Kro i Gram
Slotsvej 47, 6510 Gram
Vi er glade for at kunne præsentere Den Gamle Kro - Hotel, som er en del af det smukke og kulturrige Sønderjylland. Vores ide er, at gæsterne skal have en afslappet ferie her på kroen, der byder på en kulinarisk oplevelse samt mulighed for hyggeligt samvær.
Kroferie & Kroophold på Frøslev Kro
Vestergade 3, 6330 Padborg
Frøslev Kro ligger i den gamle del af landsbyen Frøslev, ikke langt fra Padborg. Vi tilbyder overnatning med morgenmad i gode værelser med udsigt til naturen.
Kroferie & Kroophold på Havneby Kro
Skansen 3, Havneby, 6792 Rømø
Vi laver lækre gourmet anretninger og god kromad med traditioner. Vi råder over charmerende lokaler og værelser med god atmosfære.
Kroferie & Kroophold på Hotel Kongeåkroen
Kongeåvej 111, Foldingbro, 6650 Brørup
Kongeåkroen er en hyggelig landsbykro, god mad og venlig betjening. Velegenet til weekendophold og miniferie i naturskønne omgivelser.
Kroferie & Kroophold på Hovborg Kro & Kursuscenter
Holmeåvej 2, 6682 Hovborg
Hovborg Kro & Kursuscenter er beliggende midt i naturen ca. 20 km. fra Legoland, i omegnen af Hovborg ligger store granplantager, hvor man kan gå i timevis uden at møde mennesker, og nyde den dejlige og rene natur. Holmeåen snor igennem kroens have.
Kroferie & Kroophold på Røde-Kro 
Vestergade 2, 6230 Rødekro
På Røde-Kro giver vi hyggegaranti. Vi kan tilbyde hjemlige rammer med en atmosfære, der vidner om, at selvom kroen løbende er blevet renoveret, så er kroens sjæl der stadig.
Kroferie & Kroophold på Schackenborg Slotskro
Slotsgaden 42, 6270 Tønder
Schackenborg Slotskro er en fredfyldt perle, moderne indrettet med stor respekt for den oprindelige stil. De 25 værelser er elegant og individuelt indrettet og er alle opkaldt efter danske slotte og herregårde.
Kroferie & Kroophold på Sdr Bjert Kro
Gl. Bjert, 6091 Bjert
Sdr. Bjert Kro er en gammel og flot kro med café, moderne lokaler og værelser, møde- og konferencelokaler.
Kroferie & Kroophold på Slukefter Kro
Tøndervej 16, Vedsted, 6500 Vojens
Når du er på Slukefter Kro, kan du forvente høj service, velsmagende mad, flotte historiske rammer og smukt opdækkede lokaler.
Kroferie & Kroophold på Sølyst Kro
Flensborgvej 164, 6200 Aabenraa
I den historiske og enestående sønderjyske natur, ved Aabenraa fjord, ligger Sølyst Kro kun 22 km fra den dansk - tyske landegrænse.
Kroferie & Kroophold på Tyrstrup Kro
Tyrstrup Vestervej 6, 6070 Christiansfeld
Med vor idylliske beliggenhed ved mark og skov i den skønne natur omkring Christiansfeld, glæder det os at byde Dem velkommen her på kroen. Kroen fremstår i dag med et køkken af international klasse, og vi anvender kun de bedste af årstidens råvarer. Altid friske og af høj kvalitet. Alt dette kombineret med de krav, vi som gode værter stiller til os selv, er forudsætningen for, at De får en ufor glemmelig oplevelse.
Kroferie & Kroophold på Østerhøjst Kro
Bredgade 24, 6240 Løgumkloster
Når De skal vælge et sted, hvor Deres fest- eller selskabsarrangement skal afholdes, skal De tænke på, at en fest ikke kan byttes. Vælg derfor det sikre: - hold Deres fest på Øster Højst Kro.