Seværdigheder Fyn

Her på siden kan du finde seværdigheder, attraktioner og oplevelser på Fyn. Der er mange skønne seværdigheder på Fyn, som du kan opleve på din ferie på Fyn.

Find en fynsk seværdighed, der lige passer dig, enten ved at klikke på kortet, eller ved at kigge i listen nedenunder. 

Har du allerede besøgt en fynsk seværdighed, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser der - klik blot på den seværdighed, du har besøgt, og skriv en kommentar - vi glæder os til at høre om dine erfaringer.

Klik på kortet for at se det større.

Rejsetilbud
- mere rejse for færre penge. Nye rejsetilbud hver uge
Weekendophold
- små ferier med store oplevelser! Billige weekendophold på hotel.
Afbudsrejser
Find gode tilbud på afbudsrejser til de mest populære rejsemål.
Danmarks Jernbanemuseum
Dannebrogsgade 24, 5000 Odense C
Danmarks Jernbanemuseum Nordens største af sin art. Udstillingen indendøre er på ca. 6.000 m2, og indeholder bl.a. jernbanevogne og lokomotiver, rutebiler og færgemodeller. Et udendørs areal på ca. 20.000 m2 anvendes bl.a. til udstilling og aktiviteter. Under Danmarks Jernbanemuseum hører DSB Museumstog, som restaurerer og vedligeholder vogne og lokomotiver og står for kørsel med museets tog.
Den Fynske Landsby
Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Et besøg i Den Fynske Landsby er som en tur på landet i digteren H.C. Andersens tid. Museet består af en række gårde og huse, der alle oprindelig har stået i landsbyer rundt om på Fyn og øerne. Her er genskabt et miljø med de for Fyn så karakteristiske bindingsværksbygninger, med blomstrende haver, med hegn og husdyr, gadekær og bygade - alt sammen omgivet af dyrkede marker.
Ditlevsdal Bison Farm
Tokkerodvej 24, 5462 Morud
Ditlevsdal Bison Farm er den første bison-farm i Danmark, og har fungeret som sådan i snart 18 år. Bison-oksen er helt naturligt blevet hovedtemaet i landbruget, gårdbutikken og Restaurant Ditlevsdal, hvorfor konceptet fra Jord til Bord følges helt naturligt.
Egeskov Slot
Egeskov Gade 18, 5772 Kværndrup
Egeskov Slot i Kværndrup på Fyn er Europas bedst bevarede renæssance-vandborg, dvs. en borg der står på pæle i vand. Egeskov er et rigtigt eventyrslot fyldt med hemmeligheder og mystik. Uden om slottet ligger et stort haveanlæg, hvor du bl.a. finder Piet Hein Labyrinten, dufthaven, fuchsiahaven og urtehaven. 
Gorillapark Svendborg
Rødmevej 53, 5771 Stenstrup
Gorillapark Svendborg er en klatrepark beliggende i Stenstrup, 12 kilometer uden for Svendborg. Her har alle over 4 år mulighed for at komme ud og klatre på de forskellige baner. Banerne har forskellige sværhedsgrader, lige fra Bavianbanen til de små og til Tarzanbanen med masser af udfordringer til teenagere og voksne.
H.C. Andersens Hus
Bangs Boder 29, 5000 Odense C
H.C. Andersens Hus åbnede i 1908 som museum for digterens liv og virke og er dermed et af verdens ældste digtermuseer. Udstillingerne fører dig tilbage til den tid, som H.C. Andersens værker udsprang fra. Du bliver præsenteret for mennesket H.C. Andersen, hans karakteristiske fremtoning og hans sind.
Klatreparken Via Ferrata
Slotsalleen 9, 5600 Faaborg
Via Ferrata betyder 'vej af jern' og er en klatrebane i Fåborg. Der er 6 svævebaner og mere end 30 forskellige aktiviteter, fordelt på 3 baner i forskellig sværhedsgrad, i 9 - 15 meters højde. Klatrebanerne ligger ved det smukke Holstenshuus, hvor natur, oplevelse, aktivitet og historie mødes på et af Danmarks smukkeste steder. 
Løvens Hule
Edisonvej 9, 5000 Odense C
I løvens hule er der noget for alle aldre. Der er masser af hoppeborge, spillemaskiner, airhockey, karusseller og masser af andet sjov. Når indgangen er betalt, så er det hele gratis at prøve. Indgangsbilletten gælder hele dagen og man kan komme og gå som man vil.
Naturama 
Dronningemaen 30, 5700 Svendborg
Natur og drama på Naturama i Svendborg. Kom helt tæt på dyrene og oplev elge, moskusokser, hvalskeletter og fugle iscenesat i et naturteater med lys, lyd og film. Dyk ned i det blå univers til havets kæmper. Klap den lille bjørn, hør kronhjortens brøl og kom helt tæt på isbjørne, ulve og vildsvin.
Odense Zoo
Sdr. Boulevard 306, 5000 Odense C
Odense Zoo har dyr fra hele verden, og som det eneste sted i Danmark kan du være med til at fodre giraffen, og du kan selvfølgelig se masser af dyr blive fodret hver dag i Odense Zoo.